« Lentekriebels»

Gepubliceerd op 08-05-2018

Het voorjaar geeft de mensen (ver)bouwkriebels. Ze willen graag het huis opknappen of zelfs uitbreiden. Misschien een grotere keuken, een fijne tuinkamer, of toch die ene overkapping waar men al zo lang van droomt. Daarnaast lopen veel mensen met de vraag: waarom niet verhuizen? Blijven wonen in de vertrouwde woonomgeving heeft grote voordelen. U kunt uw woning tot maximaal vergroten, meestal zonder vergunning!

Verkopen of verbouwen
Wat zijn de voor –of nadelen en de verschillen in kosten tussen verhuizen en verbouwen? Voor de meeste mensen is het hoofdzakelijk een kwestie van gevoel. Voelt het huidige huis nog goed, kan ik het zo verbouwen dat het weer naar mijn zin is, of kan ik het toch in een ander huis op een andere plek beter naar mijn zin hebben? Staat er iets te koop naar mijn zin? Welke oplossing is het goedkoopste, of beter gezegd kost het minste. Maar dan blijft het allerbelangrijkste toch het juiste gevoel. Je zoekt iets in een nieuwe woning wat je huidige woning niet heeft, anders twijfel je niet tussen verbouwen of verhuizen. Misschien wil je wel meer ruimte in –of rondom het huis. Het huis dat je nu hebt kan verbouwd worden om het groter, beter en zelfs mooier te maken. Vaak kan met een mooie uitbreiding van het huis of een grote dakkapel al veel extra woonruimte worden gecreëerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. En neem eens een kijkje op onze website, hier zijn weer een aantal nieuwe projecten aan toegevoegd.

1525773711acff649a086ddd5ac707864842855cb9.jpg