Over ons

 

Heeft u bouw- en/of verbouwplannen en bent u op zoek naar een bouwkundig adviesbureau: Van verbouwing tot luxe nieuwbouw woning, Buro Coen Heijmans Architectuur & Interieur regelt het voor u. Van welstand tot en met bouwvergunning/omgevingsvergunning.

Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en onze kennis. Als u al een ontwerp heeft of als het om een kleine verbouwing gaat dan zorgen wij voor de benodigde bouwtekeningen en berekeningen Wij leveren bouwkundig advies en tekenwerk in alle voorkomende werkzaamheden.

Door onze ervaringen kunnen wij eenvoudige tot zeer complexe projecten aannemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld verbouwingen, een enkel woonhuis tot seriematige woningbouw en bedrijfsgebouwen.

Wellicht heeft u op dit moment zelf plannen, wij nodigen u dan graag uit voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. We nemen dan samen met u uw plannen en wensen door en wij lichten u toe welke verdere stappen noodzakelijk zijn (denk bijvoorbeeld aan welstand, bestemmingsplannen en vergunningen). Na dit gesprek kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten.

Wanneer wij voor u aan de slag mogen gaan is een van onze eerste taken het opstellen van een voorlopig ontwerp. Dit ontwerp is de basis voor de verdere uitwerking van het plan en in grove lijnen zijn hierin uw wensen verwerkt zoals in het adviesgesprek besproken.

Buro Coen Heijmans Architectuur & Interieur verzorgt ieder project met passie. Kwaliteit , oog voor detail en omgeving staat hierbij hoog geplaatst en is daardoor al meer dan 10 jaar uw vertrouwde partner.