Particulier

Van verbouwing tot luxe nieuwbouw woning, Buro Coen Heijmans Architectuur & Interieur regelt het voor u. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en onze kennis. Als u al een ontwerp heeft of als het om een kleine verbouwing gaat dan zorgen wij voor de benodigde bouwtekeningen en berekeningen.

 

Na een oriënterend gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren kunnen wij aan de slag. De eerste ideeën worden uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Het is een goed praatstuk waarbij u uw wensen voor het eerst vertaald ziet in een tekening. Nadat wij er met u uit zijn over hoe het gebouw of de verbouwing er uit komt te zien, hoe groot dat het gebouw wordt en wat voor soort materialen we gaan gebruiken, beginnen wij aan het definitieve ontwerp.

 

Als de gemeente heeft aangegeven dat het plan past binnen het bestemmingsplan en de welstandscommissie ook zijn akkoord heeft gegeven kunnen we het plan verder uitwerken en een aannemer uitzoeken.

 

Daarnaast is er op vergunningvrij gebied veel meer mogelijk. Dit versneld aanzienlijk het ontwerpproces. Bij een reguliere aanvraag heeft de gemeente 8 weken de tijd op het plan te beoordelen.